Friday, April 17, 2009

lagi gmbr kat genting... =)

errrmmm.... setelah 'mencilok' dgn izinnye dr angah...(sbb angah jd kemerawomen aku mlm tu) ngeehhhh..! aku tepek jugak gmbr2 yg sempat di amik mase tgk abpbh 08 kat genting tu... ade yg dah tepek... tp ni ade lagi.. hehheh... aku x lah buat coretan mcm angah tu.. cume tepek gmbr dan sebaris ayat jer lah... =) klu nk tau kisah prjalanan tu kene jenguk blog angah la.. siap berbabak2 lagi tau... hahahah.. skang ni dah masuk babak 2... tggal babak 3 lum siap lg.. dlm proses menyiapkan skrip... cari ilham..cari ilham.. hehehe... :)

kat lobby hotel... nak menuju ke 'arena of star' (posing dulu dgn lizz) =)

jmpe faiz lakk.. mase dah hbes abp tu... pe lagik.. amik gmbor ler.. =)

posing lagikkk... hahahah... bak kate angah.. aku "ratu posing" hu3... :p (time ni dah hbes abp)

supprriseee...!!!! hahahah... sengih2 smpi tinga angah... terkezut!! hikhikhik.. celeb beday angah.. wlupun dah lps.. belated beday la ni... ngeeehhh!

ecehhcehhh... suap2 lakkk... hikhikss.. sedapp sgt kek tu.. smpikan terpejam2 mate angah.. menikmati lah kononnyer.. (wakakaka...!!)

**~~ gmbr2 yg seterusnya akn di tepek... tunggguuuuu...!!! aksi2 menggerunkan di taman tema genting....! yeeeyyy...!!! =)