Saturday, February 21, 2009

OIAM 3 sudah bermula... ^__^



OIAM3 sudah pun bersiaran pada semlm Jumaat 20 feb 2009 melibatkan 12 peserta yag berentap hebat... tapi antara feveret aku OIAM3 kali nie.. ader lah jugak.. heheheh.. setakat ni tgk dr dorang nyer perform mlm tu.. ini lah yg aku rase bestt arr.. :)


REHANA BINTI MOHD YUNUS @ HAN
Age :22
Occupation : Freelance Singer
Genre of Music : Ballad
~** sore die nieh mmg memukau... ala2 mcm JAc lah pulak.. eheheh.. mantap sore die.. die pun ex bintang RTM kan...(sket aku tak pasan) heheh but.. aku suker die :)


AMYLEA BINTI AZIZAN @ AMYLEA
Age :22
Occupation : Singer, song writer
Genre of Music : RnB, Country & Pop Rock
~** hmm.. amylea ni mmg x yah nk di nafikan lah.. sore die dr AF3 lagik aku suke.. ehehe.. hope kali ni die lbh BOOM lagi arr.. :)

NASHARUL AWEERA BIN NORIYISSHAM @ WEERA
Age : 18
Occupation : Singer
Genre of Music : Rock
~** hmm.. yg ni lak.. nama die nak gelak aku sebut hahahah... Aweera.. mcm pompuan nyer nama ek.. hihihi.. tapi budak ni ensemmm... eceehhhh... nak lak die suke rock kapak.. so, konfem aku syokkk same dier... :)


ANITH AQILAH BINTI SULAIMAN LIM @ ANITH
Age :17
Occupation : SPM Leaver
Genre of Music : Pop & Ballad
~** hmm.. anith nie.. sore die ok jer.. best lah jugak.. tapi muke die nieh.. buat aku tingat kat CT lak.. eheheh.. nak lak ade tahi lalat atas bibir kanan... hurmm.. tu yg uat sweet tu.. :)

1 comment: