Wednesday, March 04, 2009

TAG! TAG! TAG!

hu3... see? aku kene TAG lahh.. lahaaiii... kene jawab gak kew? hikhikhik... memandangkang smpi 3 owang sekali gus men'tag' aku... so, aku jwb sekali gus lah ek.. hu3.. x kan nk uat smpi 3 x kot...???? :P
1. Anda rasa anda hot?
~* HOT?? kalau skang ni mmg tak lah.. sbb opis ni kuat econd nyer.. hu3.. sejokkkk!

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
~* gmbr ini akn mengingatkan kembali detik2 manis pes time luv bersua 4 mate dgn RIZ!! woww!! (tgk posing pun same kan.. wakakaka :p)

4. Bila kali terakhir makan pizza?
~* 2 minggu lps.. mkn pun sbb dah mlas tahap gaban nk pi turun tapau nasi.. so, jln paling mudah.. kol 1-300-88-2525 ahaakksss...

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
~* Bunkface @ Situasi.... :)

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
~* memandangkan skang ni luv kat opis.. so, ngah uat claim budak site nieh.. heheh.. selain dr kerja2 yg sewaktu denganya.. hu3.. (tender berlambak2 nieh.. ayyooo!!)

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
~* kwn2 panggil anis @ love... but kat umah.. d'ha :) hurmm.. kalu nk panggey "sayang" pun bleh jerkk.. wakakaka...

8. Tag lagi 6 orang :
# kakjah @ pijah
# liea
# diddy
# angah
# ejart
# ling
HU3.. SORI YERK... UAOLS KENE TAG NGN I... HEHEHE

*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
~* kak jah @ pijah ni.. salah sowang dr riz angels... lum pernah jmpe 4 mate lagik.. but cet2 kat alam maya ni pernah lerr.. hikhikss

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
~* hurmm... ade hbgn dgn sape... hu2...x kenal lah pulak but diddy dah berpunyer... hikhikhiksss...

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
~* wohhh... ejart...ni study lagik.. slh sowang fan riz jugak.. heheh.. dan shawal fc.... manis org nyer.. cop2... event besday riz hr tu 1 group gn luv... GBH!!! yeeyyy!!! wakakakak

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
~* oohhh... angah! very the very... sbb angah ni dah luv anggap mcm kakak sndiri.. byk bg nasihat2 yg bernas utk luv...berfikiran terbuka, boleh terima ape jua keadaan dgn 'cool'... luv kene byk belaja dgn die.. sbb luv kdg2 x pndai kawal diri bile sesuatu terjadi (tersentap) hahahah dan kalau lepak dgn angah tak pernah kering gusi, x prnah senyap mulut ni.. sbb byk sgt stori nk di stori kan... hahahah..i luv u angah.. muahhh!!

13. Siapakah orang nombor 2?
~* liea.. pun slh sowang dr riz angels jugak.. dan luv rapat jugak dgn liea sbb klu ade ape2 selalu lepak dgn liea.. (karoks, mkn2) heheheh... selalu gak jmpe sbb die comm riz angels kan.. :)

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
~* ling... wlupun luv x rapat dgn ko but kite pernah jmpe kan.. wakakaka... event riz pun ko selalu join tapi tak selalu cot cet cot cet arr... jmpe pun kat alam maya jerk... hu3.. so, pesanan bernas dr luv : "berkhidmat utk negara"!!

ahhhhh.. lega!!! dah selesai sudah menjawab segala soklan 'TAG" ini... hu3... lame gak nk menjawab nyer... yer lah uat dah tntu kat opis kan.. jap2 bos panggey.. jap2 kol masuk.. jap2 ade org dtg (hntr surat la, hntr cek la, mnta cek lah) hahahah... 'gangguan' sering berlaku wlu di mana2 jua... eheheeh...

2 comments:

diddy said...

Hai Kak Luv =)

Diddy segan nak buat tag hehehe! Sebelum ni pun ramai yang dah tag Diddy untuk macam2 tapi Diddy belum bersedia lagi nak buat. Banyak perkara peribadi yang kena kongsi kalau buat tag =)

Tapi t'kasih atas ingatan Kak Luv. InsyaAllah bila Diddy dah bersedia nanti Diddy akan buat semua tag hehehe!

Tak dapat bayangkan kalau Diddy letak gambar kegemaran Diddy. Mesti kecoh hehehe =)

love_anis said...

wakakakak.... diddy lum bersedia nk jwb TAG eh... hihihikkss...

:p it's ok lah.. klu diddy lum bersedia.. tape... wahh!! tu yg nak tgk tu.. gmbr feveret diddy... ahahakkss.... :)

u r welkam.. i always igt kat diddy.. hu3...

peace!