Monday, March 16, 2009

best tak AF7?

huhh.... errmmmm... Af7...!!! best kew? ntah ler.. x ade ape yg tertarik, menarik, di tarik lagi utk aku komen atau stori psl AF7... mebe baru konsert 1 kot.. hurmmm... klu tgk tu boleh lah.. tapi nk target 1 @ 2 pelajar tu blum lagi.. "aku blum panas" lagi dgn AF7 nieh.. hahahah... lagi 1... x best lah tarian menuju puncak tak ade... kan..? x best.. hu3

spt yg prnah aku tulis b4 nieh.. isma dan hafiz plihan aku kan.. utk AF7 ni.. pilihan dr top 20 lah.. heheh.. (sila rujuk kembali ek) hmm... so, hafiz pun smlm best (nk kate memukau tu x lah kot.. tp mlm tu die yg paling best) dan kalau die still consistent.. insyaAllah die akn ke final.. wahh!! :) isma pun ok.. muke die sedeyy je aku tgk.. sesuai lak dgn lagu sepi tu.. heheh... yg lain2 tu.. blum lagi menarik perhatian aku.. (riz masih ttp di hati... :)) ~ x ade yg memukau buat mase nieh.. hu3

plan nk pi tgk konsert 2 nnti di batalkan... sbb ade 2 perkara yg menghalang n terpksa di batalkan.. sbbnya adalah : 1) aku blum lg nak pegi tgk 'live' sbb tgk dorang di konsert 1 kat tv pun dah boring. 2) aku akn gi JB pd jumaat dn balik cni hr ahad nye. :) :) tapiiii!! klu lah pd konsert 2 nnti ade yg memukau... jeng..jeng... mebe aku akn pi tgk konsert 3 nnti.. wakakakakak... :p tunggguuuuuuu...!!!!!

~* aku byk bace komen2 bernas dan komen dr org2 yg sepatutnye komen (blog2 lain) ttg tone sore yg pelbagai dan sedap dan best dan unik pada pelajar2 AF7 ini.. but aku ttp dgn RIZ jugak.. seriyes..!!! (kan aku dah habaq,, x sorang lagi pun yg leh buat aku terpukau..!!)